PRIVOLITEV ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

PRIVOLITEV ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec osebnih podatkov: Otroška Gibalnica HopHop (Rok Stegne s.p. in Blaž Višnar s.p.). Kontakt pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Izjavljam, da dajem upravljalcu izrecno privolitev za obdelavo osebnih podatkov za vse spodaj navedene načine trženja in komunikacijske kanale (sms, email):

  1. Prejemanje splošnih novic (prejemali boste novosti, ponudbe, vabila na dogodke…).
  2. Prejemanje ponudb(prejemali boste prilagojeno ponudbo naših storitev).

Upravljalec osebnih podatkov je Otroška Gibalnica HopHop (Rok Stegne s.p. in Blaž Višnar s.p.). Upravljalec bo osebne podatke do preklica ali roka, ki je določen z zakonom, obdeloval za namene, v katere je posameznik izrecno privolil. Upravljalec bo osebne podatke hranil in varoval na primeren način, tako, da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Upravljalec se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodajal tretji osebi brez privolitve posameznika.

Seznanjen sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem privolitev za uporabo svojih osebnih podatkov na isti način kot sem privolitev podal. Seznanjen sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve, obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora. Seznanjen sem, da lahko upravljalec moje osebne podatke posredujejo tudi svojim pogodbenim obdelovalcem, ki za upravljalce izvajajo podporo poslovnim procesom.

Več informacij

Rok  031 221 413
Blaž  041 875 642

info@gibalnicahophop.si

Novice

Novo!!!   Bike šola...Zbiramo prijave.
 
Aktualno: Aktivne počitnice 2020

Sponzorji

Banner