Družinsko smučanje Cerkno

cerkno

Smučarsko središče Cerkno je zavoljo velikih vlaganj v zadnjih letih postal eno najmodernejših slovenskih smučišč. Več kot 70 ha vrhunsko pripravljenih smučarskih prog ponuja ugodno smuko tako začetnikom kot profesionalcem. Za smučarske tekače je na voljo 5 km prog, za tiste bolj adrenalinske narave pa imajo snežni park, kjer boste lahko uganjali vragolije brez skrbi, da bi s tem motili ostale smučarje. Smučarsko središče Cerkno je pravi naslov za vse, ki želijo svoj oddih preživeti v mirnem zavetju narave z veliko možnosti aktivnega preživljanja prostega časa, kjer boste po zaslugi že pregovorno prijaznih domačinov preživeli počitnice, ki jih zagotovo ne boste zlahka pozabili. Zaradi zgoraj naštetih dejstev in odlične lanske izkušnje se je Otroška gibalnica HopHop ponovno odločila za izvedbo družinskega smučanja na Cerknem. Smučarski center Cerkno je bilo v letu 2010/2011 po mnenju obiskovalcev najboljše slovensko smučišče.

 

Otroška gibalnica HopHop je pripravila za vas družinsko smučanje:

  • Šola smučanja
  • Individualne ure smučanja
  • Animacija za otroke

 


Za dodatne informacije pošljite email oz. nas pokličite!

 

Več informacij

Rok  031 221 413
Blaž  041 875 642

info@gibalnicahophop.si

Novice

NOVO!!!  PRETEGNIMO MOŽGANE.

Otroci na vadbi skozi igro rešujejo miselne probleme (uganke, sestavljanke...).                                                       Cilj: CELOSTNI RAZVOJ OTROK.

 

IMAMO ŠE NEKAJ PROSTIH MEST...prijavite se lahko preko naše prijavnice (glej zgoraj ''PRIJAVA''), lahko nas pokličete oz. pošljete mail

Sponzorji

Banner