Strokovni team

BLAŽ VIŠNAR, prof. športne vzgoje
blazvisnar Že od rojstva zelo povezan s športom. Ukvarja se s tekom, smuča na vodi, wakeboarda, se potaplja, igra nogomet, košarko… Njegov najljubši šport pa je že od nekdaj smučanje. Ima veliko izkušenj s poučevanjem pri raznih športnih klubih, društvih, šolah in vrtcih. V največje zadovoljstvo in veselje mu je, ko najmlajšim pomaga pri njihovih prvih korakih v svetu športa.

 

 MOJCA KRANJČIČ, prof. športne vzgoje

mojcakranjcic Šport je del mojega življenja od majhnih nog pa vse do danes. Kot otrok in najstnica sem se aktivno ukvarjala z alpskim smučanjem, kasneje v času študija pa sem se preusmerila na pedagoško raven športa in sem spoznala in osvojila skoraj vse športe, ki jih je moč našteti. Športne aktivnosti, ki temeljijo na razvoju tako gibalnih spretnostih kot motoričnih sposobnostih pa tudi poučujem že 7 let. Največ izkušenj imam na področju naših malčkov (2-8 let) in pa seveda tudi s starejšimi. Za tovrstno delo se nisem odločila samo zaradi znanja, ki sem ga pridobila na fakulteti in veselja do športa, ampak predvsem zaradi naših največjih zakladov…. otrok. Preprosto bi lahko rekla, da uživam v njihovi družbi in naših športnih uricah.

 

 

 

 ANJA KALOH, prof. športne vzgoje

 anja kaloh1 Kot majhna deklica sem se preizkusila v kar nekaj športih. Moj prvi šport je gimnastika, nadaljevala sem s plavanjem, temu je sledil ples, odbojka, košarka...V zadnjih letih se največ ukvarjam s tekom, gorskim kolesarjenjem ter z raznimi treningi v fitnesu in na prostem. Izkušnje s poučevanjem športa sem pridobila v različnih športnih društvih in šolah. Še posebno mi je všeč delo z otroki.                                                                                                      

Več informacij

Rok  031 221 413
Blaž  041 875 642

info@gibalnicahophop.si

Novice

NOVO!!!  PRETEGNIMO MOŽGANE.

Otroci na vadbi skozi igro rešujejo miselne probleme (uganke, sestavljanke...).                                                       Cilj: CELOSTNI RAZVOJ OTROK.

 

IMAMO ŠE NEKAJ PROSTIH MEST...prijavite se lahko preko naše prijavnice (glej zgoraj ''PRIJAVA''), lahko nas pokličete oz. pošljete mail

Sponzorji

Banner