Skokice

V skupinah Skokice vadijo otroci od 3. do 7. leta starosti (otroci so razporejeni v skupine po starosti...3 letniki skupaj, 4 letniki skupaj, 5 letniki skupaj.... ). Otroci vadijo samostojno, brez staršev. Otroci bodo skozi igro razvijali gibalne in funkcionalne sposobnosti. Naučili se bodo premagovati izzive, strahove in se izražati bolj samozavestno. Ker se zavedamo, da vsak otrok napreduje v svojem ritmu, se mu bomo poskušali posvetiti čim bolj individualno. Na tak način bomo zagotovili najboljšo vadbo otrokom, ki so nadarjeni za šport, in tudi tistim manj spretnim, ter vsem zagotovili napredek.

Vsebine, ki jih otroci spoznajo:

 • Gimnastika
 • Atletika
 • Igre z žogo (nogomet, košarka, tenis...)
 • Ostali športi - otroci spoznajo tudi ostale športe, njihove značilnosti  in pravila ( plezanje, ples, hokej, baseball, borilne veščine...)
 • Dodatni program (smučanje, plavanje, rolanje...)

  Program je zasnovan odprto, kar pomeni, da poleg poučevanja temeljnih vsebin omogoča učitelju izbor različnih vsebin glede na znanje in sposobnosti učencev.

   

  Vadba poteka 2x na teden po 60 min.

  Več informacij

  Rok  031 221 413
  Blaž  041 875 642

  info@gibalnicahophop.si

  Novice

  NOVO!!!  PRETEGNIMO MOŽGANE.

  Otroci na vadbi skozi igro rešujejo miselne probleme (uganke, sestavljanke...).                                                       Cilj: CELOSTNI RAZVOJ OTROK.

   

  IMAMO ŠE NEKAJ PROSTIH MEST...prijavite se lahko preko naše prijavnice (glej zgoraj ''PRIJAVA''), lahko nas pokličete oz. pošljete mail

  Sponzorji

  Banner